8105
AQUASTOP CUFF SMALL

Előbbi Aquastop Band gallér membránnal

Elengedhetetlen a fürdőszobákban

Vízszigetelés csatlakozása csőátvezetésekhez

  • Megbízhatóan tömíti az ivóvizes csőátvezetés csatlakozását.
  • Előre kialakított rugalmas gallérral ellátott 120/120mm membrán
  • Mosógép, zuhanyzó aljzatokhoz való csatlakoztatáshoz stb.

Alkalmazási terület

  • Kívül: padló + fal
  • Belül: padló + fal
  • medence

Falfűtés

  • Aljzat + Fal

Feldolgozási mód

  • kézi
  • A kenhető vízszigetelési rendszer rugalmas csatlakoztatásához a kapcsolódó gépészeti elemekhez. Dilatációs hézagok készítéséhez vízszigetelő rétegekben. Erkélyekhez, úszómedencékhez, gyógyfürdőkhöz és fürdőszobákhoz. Diszperziós, polimer cement és bitumen kötőanyagú vízszigetelő keverékekhez.

Kiszerelés

Cikkszám

Csomagolás

Cikkszám

K00832399

Csomagolás

Értékesítési helyek

Feldolgozás részletei

Tudjon meg többet a termék feldolgozásának technikai részleteiről

Alapfelület elvárások

Az aljzatnak meg kell felelnie a vonatkozó szabványoknak, szilárdnak, laza részecskéktől mentesnek, por-, festék-, formabontó szer-maradványoktól és kivirágzástól mentesnek kell lennie. Kellően érdesnek, száraznak és egyenletesen nedvszívónak kell lennie. A felület nem lehet fagyott vagy vízlepergető. Az aljzatnak stabil térfogatúnak kell lennie.

Alapfelület előkészítés

Az aljzat vízfelvételétől és az környezeti viszonyoktól függően a következők szükségesek: Nedvszívó aljzatokon Cemix alapozót használjunk, sima és nem nedvszívó aljzatot érdesítsük vagy Cemix kvarcszemcsés tapadóhidat használjunk. Nem szabványos aljzatok esetén megfelelő módszerrel módosítsuk a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. Simítsuk el az aljzat egyenetlenségeit megfelelő Cemix anyagokkal, és hagyjuk megszáradni és kikeményedni. Az aljzatnak meg kell felelnie a vonatkozó előírásoknak, szabványoknak vagy az anyaggyártó ajánlásainak.

Feldolgozási utasítások

Vigyünk fel vékony réteg kenhető vízszigetelést az előre elkészített aljzatra megfelelő eszközzel, pl. ecsettel, és azonnal helyezzük bele a gallért. ). Nyomjuk be a mandzsettát a szigetelőanyagba, hogy az egyenletesen beleágyazódjon. A második réteg kenhető vízszigetelés felhordásakor fedjük le a mandzsettát ezzel az anyaggal. Nyomja be úgy, hogy ne sértse meg a mandzsettát – ne használjon éles eszközöket.
Furat átmérő: 12,7 mm
Hőállóság: -30 °C és +90 °C között
Szakítási nyúlás: 190%
Mérete: 120/120mm

Kezelés az alkalmazás után

Elhelyezés után kerülni kell a nap, a hő, a páratartalom és a huzat közvetlen negatív hatásait. Védje a fagytól és az esőtől. A felület közvetlen melegítése tilos.

Műszaki paraméterek

Alapanyag Szintetikus gumi nem szőtt textil bevonattal

Fájlok

Műszaki adatlap
Teljesítménynyilatkozat

KAPCSOLAT

Ha további információra van szüksége a termékkel kapcsolatban, vagy műszaki, alkalmazástechnikai tanácsot szeretne kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

VEVŐSZOLGÁLAT


Mobil:  +36 88 590 500
Email: vevoszolgalat@cemix.hu
 

ÜZENET

In order to submit the form, please provide your consent to load the reCAPTCHA service first.