8104
AQUASTOP CORNER OUT

Előbbi Rugalmas hajlaterősítő szalag belső sarokelem

Rugalmasan tart össze

Vízszigeteléshez nélkülözhetetlen

 • Magas rugalmasság alacsony hőmérsékleten is, még fagyos időben is ellenáll a mozgásnak.
 • Fürdőszobákhoz és uszodákhoz is, 50 méteres vízoszlopig vízálló.
 • Nagy szakítószilárdság, nagy nyúlás és rugalmasság.
 • Ellenáll a vegyszereknek, a klóros és meszes víznek.
 • Textil borításnak köszönhetően jó tapadást biztosít a kenhető vízszigetelésekkel különböző anyagú szerkezetek találkozásánál.

Alkalmazási terület

 • Kívül: padló + fal
 • Belül: padló + fal
 • medence

Falfűtés

 • Aljzat + Fal

Feldolgozási mód

 • kézi
 • Szerkezetek rugalmas csatlakoztatásához vízszigetelő rétegek alkalmazásakor. Dilatációs hézagok készítéséhez vízszigetelő aljzatoknál. Erkélyekhez, úszómedencékhez, gyógyfürdőkhöz és fürdőszobákhoz. Diszperziós, polimer-cement és bitumen kötőanyagú kenhető vízszigetelésekhez.

Kiszerelés

Cikkszám

Csomagolás

Cikkszám

K00832397

Csomagolás

Értékesítési helyek

Feldolgozás részletei

Tudjon meg többet a termék feldolgozásának technikai részleteiről

Alapfelület elvárások

Az aljzatnak meg kell felelnie a vonatkozó szabványoknak, szilárdnak, laza részecskéktől mentesnek, por-, festék-, formabontó szer-maradványoktól és kivirágzástól mentesnek kell lennie. Kellően érdesnek, száraznak és egyenletesen nedvszívónak kell lennie. A felület nem lehet fagyott vagy vízlepergető. Az aljzatnak stabil térfogatúnak kell lennie.

Alapfelület előkészítés

Az aljzat vízfelvételétől és az környezeti viszonyoktól függően a következők szükségesek: Nedvszívó aljzatokon Cemix alapozót használjunk, sima és nem nedvszívó aljzatot érdesítsük vagy Cemix kvarcszemcsés tapadóhidat használjunk. Nem szabványos aljzatok esetén megfelelő módszerrel módosítsuk a kívánt tulajdonságok elérése érdekében. Simítsuk el az aljzat egyenetlenségeit megfelelő Cemix anyagokkal, és hagyjuk megszáradni és kikeményedni. Az aljzatnak meg kell felelnie a vonatkozó előírásoknak, szabványoknak vagy az anyaggyártó ajánlásainak.

Feldolgozási utasítások

Vigyünk fel vékony réteg kenhető vízszigetelést az előre elkészített aljzatra megfelelő eszközzel, pl. ecsettel, és azonnal helyezzük bele a szalagot. Gyűrjük fel a szalagot a tágulási hézagoknál (líra). Nyomjuk be a szalagot a szigetelőanyagba, hogy az egyenletesen beleágyazódjon.A szalagok illesztési átfedése 10-15 cm. A második réteg kenhető vízszigetelés felhordásakor fedjük le a szalagot ezzel az anyaggal.
Hőállóság: -30 °C és +90 °C között
Szakítási nyúlás: 190%
Vízálló: 0,5 bar

Kezelés az alkalmazás után

Elhelyezés után kerülni kell a nap, a hő, a páratartalom és a huzat közvetlen negatív hatásait. Védje a fagytól és az esőtől. A felület közvetlen melegítése tilos.

Műszaki paraméterek

Alapanyag Szintetikus gumi nem szőtt textil bevonattal

Fájlok

Műszaki adatlap
Teljesítménynyilatkozat

KAPCSOLAT

Ha további információra van szüksége a termékkel kapcsolatban, vagy műszaki, alkalmazástechnikai tanácsot szeretne kérni tőlünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

VEVŐSZOLGÁLAT


Mobil:  +36 88 590 500
Email: vevoszolgalat@cemix.hu
 

ÜZENET

In order to submit the form, please provide your consent to load the reCAPTCHA service first.