Alkalmazási terület

Mélység - nem csomagolt

2300 Hőszigetelő táblák

A külső hőszigetelő rendszerek (ETICS) feladata az épületek hőveszteségének minimalizálása és ezáltal az energiahatékonyság javítása. Alkalmazásuk hatékony és gazdaságos módját kínálja a fenntartható építkezés megvalósításának.
A rendszer gerincét a hőszigetelő táblák alkotják, amelyek expandált polisztirolból (EPS), extrudált polisztirolból (XPS), ásványgyapotból (MW) vagy poliuretánból készülnek.
Olyan szigetelőréteget képeznek a külső falfelületeken, amely csökkentik a fűtési energiaigényt, ezáltal jelentős energiamegtakarítást eredményeznek, és nagymértékben növelik az otthonok kénylmét, mivel általuk elbúcsúzhatunk a hideg falaktól és a huzattól.
A hőszigeteléssel elláttot épületek alacsonyabb fűtési és hűtési energiaigénye a CO2-kibocsátás jelentős csökkenését eredményezi, ami hozzájárul az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez és a fenntarthatóbb lakókörnyezet biztosításához.
Végezetül ki kell emelni, hogy a hőszigetelő rendszerek fedeőrétegei a különböző felületi textúrák és a gazdag színválaszték révén az épületek külső megjelenésének kialakításánl is rendkívül széles mozgásteret kínálnak.

Cemix Hőszigetelés KISOKOS