Cégtörténet
CÉG
A Cemix Hungary Kft. (korábbi nevén Lasselsberger-Knauf Építőanyagipari Kft.) Magyarországon és a környező országokban építőipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat.

A magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja a színező- és az alapvakolatoktól a hidegburkolási termékekig, melyek lehetővé teszik a minőségi alapanyagok felhasználását az új építésű és felújítandó épületek esetén egyaránt.
Megnézem
Irányelvek
Fenntarthatósági irányelvünk

A Lasselsberger és Knauf családi konszernek hagyományos értékei a környezet megóvása és átadása a következő generációknak, a társadalmi felelősségvállalás és a nemzedékeken átívelő, távlati gondolkozás.

A két, elsősorban építőanyagok előállításával foglalkozó cégcsoport immár 35 éve közösen alapította meg a Cemix Hungary Kft-t ( korábban Lasselsberger-Knauf Kft), amely ugyanezeket az értékeket nemcsak Magyarországon, de horvát és román leányvállalatain keresztül nemzetközi szinten is elkötelezetten képviseli.

Megnézem
Lehetőségek
Állásajánlatok

Folyamatosan fejlődő csapat vagyunk. Ha szeretnél inspiráló környezetben dolgozni, ahol a kollégák támogatják és motiválják egymást, jelentkezz hozzánk!


Keressük leendő munkatársunkat a következő munkakörökben.

Megnézem