Cemix

Egyedülálló fejlesztések a Lasselsberger-Knauf Kft.-nél

Új funkciókkal bővült a Lasselsberger - Knauf Kft. EC+ elnevezésű megrendelési és szállítási rendszere, amelynek segítségével az úton lévő szállítmányok SMS-ben és a felhasználóbarát online felületen is nyomon követhetők.


Ugyan az LB-Knauf termékek végfelhasználóit közvetlenül nem érinti, hiszen csak értékesítő partnerek munkájára van hatással, mégis örömmel számolunk be arról, hogy egyedülálló újításokat vezet be megrendelési és szállítási rendszerébe. Ezentúl nemcsak könnyebbé és egyszerűbbé válik a megrendelés folyamata, de az úton lévő szállítmányokról is mindent meg lehet tudni SMS-ben vagy az EC+ online felületén keresztül.

A cég elsődleges célja a szállítással kapcsolatos információk pontosítása, a többletmunkával járó adminisztratív feladatok csökkentése és üzleti partnerek munkájának megkönnyítése volt.

A cég büszke arra, hogy a fejlesztések és a bevezetett új funkciók révén olyan megrendelési és szállítási rendszert üzemeltet, amely egyedülállónak számít Magyarországon. Bízunk benne, hogy ennek köszönhetően az Lb-Knauf Kft.-vel való együttműködés még hatékonyabbá válik, aminek pozitív hatása közvetetten vásárlóinkhoz is eljut valamilyen formában.

A megújult rendszer tesztidőszaka július 21-től augusztus 31-ig tart, az éles üzem ezt követően veszi kezdetét.