Cemix

Idén is többezren játszottak velünk

November közepén ért véget Csak a név változott nyereményjátékunk, amelyet abból az alkalomból indítottunk, hogy egy évvel ezelőtt a Cemix márkanevet váltott. Az aktivitással részben azt szerettük volna érzékeltetni, hogy a névváltás ellenére a cég termékei és szolgáltatásai továbbra a megszokott magas színvonalat képviselik.


A maratoni játék május elején indult és 28 héten, vagyis 6 és fél hónapon keresztül egészen november közepéig tartott. Nem ez volt az első ilyen maratoni versengés a cég életében: egy évvel ezelőtt a Lasselsberger-Knauf megalapításának 30. évfordulója alkalmából szintén egy hasonló hosszúságú kérdezz-felelekre invitáltuk az érdeklődőket.

A Csak a név változott nyereményjáték során minden héten feltettünk egy kérdést, ami segített megismerni a cég múltját, tevékenységét, termékeit és szolgáltatásait, azaz mindent, ami a névváltást követően változatlan maradt. A kérdésekre, a választ a Cemix weboldalak valamelyikén lehetett megtalálni a választ.

A helyesen válaszolók között minden héten értékes nyereményeket, pontosabban egy 50 ezer forint értékű ajándékutalványt sorsoltunk ki. Ezeket az utalványokat a Cemix mellett partnereink, a Douglas Drogéria, a Makita és a Decathlon biztosították számunkra. Újdonság volt az egy évvel ezelőtti játékhoz képest, hogy 7 hetente egy értékes plusz nyereményt, egy Xiaomi elektromos rollert is kisorsoltunk azok között, akik az adott 7 hetes etap mindegyik kérdésére tudták a választ. A fődíj egy Apple tabletet, mobiltelefont és okosórát tartalmazó csomag volt. Ez utóbbira azok a játékosok pályázhattak, akik a játék során minimum 10 kérdésre helyesen válaszoltak.

Az érdeklődés és az aktivitás felülmúlta az előzetes várakozásokat. A többezret tett ki azok száma, akik legalább egy kérdésre válaszoltak a játék során. Nagy részük kitartó volt, és egynél több alkalommal küldte be válaszaiat. Összesen 864 olyan résztvevő volt, aki megszerezte a jogot a fődíj sorsolására. A többezer játékos közül összesen 66-an válaszoltak helyesen valamennyi kérdésre, őket külön tisztelet illeti ezért a teljesítményért.

A fődíjat végül Csiszár Viktória nyerte meg. Az ünnepélyes átadóra a járvány miatt sajnos csak néhány hetes csúszással került sor. Mindezek ellenére gratulálunk nyereményéhez, a többi játékosnak pedig hálásan köszönjük a részvételt!

Képek: