Cemix

A homlokzatszínezés soha nem volt ennyire könnyű és egyszerű

Új összetétellel kerül forgalomba a Cemix két népszerű színezővakolata, a 1,5 mm-es szemcseméretű StrukturOLA Dekor és StrukturOLA Primo. A fejlesztéseknek köszönhetően nem csak egyszerűbbé válik velük a homlokzati struktúra kialakítása, de a négyzetméterenkénti anyagfelhasználás is jelentősen csökken.


A StrukturOLA Dekor és a StrukturOLA Primo hosszú évek óta a Cemix színezővakolat kínálatának legnépszerűbb tagjai közé tartoznak. A két felhasználásra kész, diszperziós bázisú termék könnyen felhordható, egyszerűen strukturálható, segítségükkel esztétikus és tartós homlokzati megjelenés alakítható ki. Mindkettő kedvező áron érhető el, széles színválasztékban kapható (az Inspiration színkártya teljes palettáján, beleértve az intenzív színeket is), és külön érdekesség, hogy mindkettő tartalmaz algásodásgátló összetevőt is.

A Cemix kutatórészlegén dolgozó szakemberek munkájának köszönhetően a StrukturOLA Dekor és a StrukturOLA Primo 1,5 milliméter szemcseméretű változatai hamarosan új összetételben lesznek elérhetők. A fejlesztés eredményeként a homlokzat megjelenését meghatározó struktúra kialakítása az eddigieknél is könnyebbé és egyszerűbbé vált. Örvendetes fejlemény az is, hogy az új termékváltozatoknál jelentősen, 10 százalékkal csökkent a négyzetméterenkénti anyagfelhasználás mértéke, ami takarékosabb, költséghatékonyabb kivitelezést tesz lehetővé.

A StrukturOLA Dekor és a StrukturOLA Primo új, továbbfejlesztett változatai a tervek szerint 2023. augusztus 23-án kerülnek forgalomba. Fontos kiemelni, hogy a változás kizárólag a kapart 1,5 milliméteres szemcseméretű struktúrákat érinti, a kapart 2-es és a dörzsölt 2-es struktúrájú termékek tulajdonságai változatlanok maradnak. Az újítás a színválasztékot sem befolyásolja.

Letölthető dokumentumok: