Cemix

Idén is nagy érdeklődés kísérte a Cemix ingyenes képzéseit

A Cemix Hungary Kft. 2023 januárjában XX. alkalommal hirdette meg kőműves és burkoló képzéseit. Az országosan 12 helyszínen megrendezett, előzetes regisztrációt követően díjmentesen látogatható eseményekre összesen több mint 1000 fő jelentkezett.


Az elméleti előadásokat és gyakorlati bemutatókat tartalmazó rendezvénysorozat ezúttal is két főbb témakört érintett.

A Kőműves képzéseken a Cemix szakértői lépésről lépésre mutatták be a résztvevőknek, hogyan lehet továbbfejleszteni a már hőszigetelt lakások szigetelését, és arra új hőszigetelő réteget építeni. A Burkoló képzéseken pedig olyan technológiákkal és fogásokkal lehetett megismerkedni, amelyek segítségével a lehető leghatékonyabban lehet egy épületet energetikailag és műszakilag korszerűsíteni.

Az idei rendezvénysorozat egyik különlegességét az adta, hogy a Zalakerámia közreműködésével a résztvevők olyan design ötleteket is kaptak, amelyekkel egy szakember komfortos és szép tereket hozhat létre.

Az országosan 12 helyszínen és 28 különböző időpontban megrendezett eseményekre több mint 1000 fő jelentkezett. Érdekesség, hogy a helyszínek listájára idén először Kiskunfélegyháza is felkerült, ahol rendkívül magas volt részvétel.

A Cemix 2023-as kőműves és burkoló képzéseinek részleteiről, tematikájáról korábban ebben a hírben számoltunk be.