Cemix

Lepje meg házát egy nyári ráncfelvarrással!

Most induló akciónkkal azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik épületük homlokzatának felújításában, javításában vagy átszínezésében gondolkodnak. Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat, és Apple Ipad Mini táblagépet nyerhet!


A Lasselsberger-Knauf június 28-ig tartó akciójának legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet a cég homlokzatfelújítással kapcsolatos professzionális szolgáltatásaira, amelyek nem mellékesen ingyenesen vehetők igénybe.

 

Ezek egyike az az átfogó kiadvány, amely a laikusok számára is közérthető módon mutatja be a homlokzatok esetében leggyakrabban előforduló problémákat és azok legkorszerűbb megoldási módozatait. Aki szeretné érteni és követni az ingatlana felújításával megbízott kivitelezők munkáját, ennek segítségével könnyedén megszerezheti az ehhez szükséges alapismereteket.
Ingyenesen igényelhető

 

Online kalkulátorok,  
Homlokzatfelújítás Kalkulátor nemcsak a felújítás technológiájának kiválasztásában nyújt segítséget, de az elkészült terv megvalósításához szükséges anyagok listáját is megadja mennyiségi adatokkal együtt.

Hőszigetelés Kalkulátorsegít összehasonlítani a különböző hőszigetelő-rendszereket, informál a kapcsolódó szabványokról és előírásokról, a szükséges anyagok mennyiségének pontos kiszámítása után pedig azonnal árajánlat kérhető.

 Színezővakolat Választóval az épülettípusok, felületi struktúrák és homlokzati színek szabad kombinálására nyílik lehetőség, a végeredmény pedig az elképzelések megvalósításához szükséges anyagok listája a mennyiségi adatokkal együtt.

Próbálja ki!

 

Szintén fontos szolgáltatása a cégnek az ingyenesen igénybe vehető helyszíni állapotfelmérés és tanácsadás, amelynek során az akció ideje alatt felkészült szakembereinktől bárki választ kaphat a homlokzatfelújítással, hőszigeteléssel kapcsolatos kérdéseire.
Zöld szám: 06 80 949 501
[Kattints ide az e-mail cím felfedéséhez]

A június 28-ig tartó akciónk alatt kéthetente egy Apple iPad Mini táblagépet sorsolunk ki azok között, akik:

a.) regisztrálnak oldalunkon, és megrendelik ingyenes Homlokzatfelújítási megoldások kiadványunkat, vagy
b.) regisztrálnak, és kipróbálják valamelyik homlokzatfelújítással kapcsolatos kalkulátorunkat, vagy
c.) igénybe veszik ingyenes helyszíni tanácsadási szolgáltatásunkat.

 

Az akció és a nyereményjáték részletei ezen az oldalon találhatók: http://www.lb-knauf.hu/homlokzatfelujitas/