Cemix

Szolgáltatások - Képzések

 

Kőműves és Burkoló ONLINE képzés 2021

CEMIX Akadémia

A Cemix Hungary Kft. üdvözli Önt a CEMIX Akadémia képzési rendszerében.

30 éves gyártási tapasztalatunk mellett képzéseink is közel 30 évre nyúlnak vissza. Folyamatosan képezzük munkatársainkat, hogy a tőlünk megszokott magas színvonalú műszaki támogatást nyújtsák megrendelőink és partnereink számára.

Célunk, hogy partnereink számára a minden napokban alkalmazható és színvonalas képzéseket nyújtsunk, ahol mindenki megtalálja a számára szükséges tudásanyagok, legyen akár Tervező, Kivitelező, Burkoló vagy Értékesítő.

Naprakész információk és a hatékony szakmai tudás érdekében képzéseinket folyamatosan bővítjük és frissítjük. A képzéseinkről további információt a weblapunkon talál. 

A képzési rendszer:

Képzéseinket témakörök és szakmai ismeretek mélysége szerint csoportosítjuk. Így mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő oktatást.

A képzések tematikailag 7 csoportba sorolhatók:

Hidegburkolás HI
Alapvakolatok V
Szinezővakolatok SZv
Hőszigetelés Ho
Felújítás Fe
Aljzatképzés Al
Falazóhabarcsok

HA

Az oktatások szintjei:

1       
Ezüst szintû képzés: A szakterületeket átfogó elméleti tudás megszerzését biztosítja, gyakorlati tudást nem ad. Pl. Értékesítô kollégák alap képzéseként ajánljuk.
2       
Arany szintû képzés: Szakembereknek elméleti és gyakorlati tudást biztosít, pl. Kômûvesek számára az újdonságok bemutatására vagy ismereteik frissítésére ajánljuk.
3       
Gyémánt szintû képzés: Egy adott téma részletes megismerését teszi lehetôvé. Témától függôen erôs elméleti és alapos gyakorlati ismereteket ad. Építésvezetôk és tervezôk is naprakész információt kaphatnak.